Contact

Adres:

Meidoornweg 5
Uithuizermeeden

info@sportcentrumdeoudefabriek.nl

T 0595 – 43 99 64

Openingstijden:

ma – vr:  8:00 – 21:30
za:  9:00 – 13:00
zo:  10:30 – 14:00

Veelgestelde vragen

Wanneer je lid wordt bij Sportcentrum de Oude Fabriek krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze app. Het is natuurlijk geen verplichting maar de app kan handig zijn in sommige gevallen.

Groepslessen

Maak jij vooral gebruik van onze groepslessen? Al onze groepslessen hebben een maximum capaciteit. Enerzijds vanwege de hoeveelheid materialen maar ook om de kwaliteit van de lessen te kunnen garanderen. Om mee te kunnen doen aan een groepsles moet je een plekje reserveren. De makkelijkste manier om dit te doen is via het rooster in onze app, in 3 tellen ben jij verzekerd van een plekje

Trainingsschema’s

Onze app maakt het volgen van een trainingsschema erg eenvoudig. In de app staat precies welke oefeningen je moet doen & hoe vaak. Je kunt gewichten invoeren om zo je vooruitgang bij te houden en er staan video’s bij ter ondersteuning.

Laat je liever je telefoon thuis of in je tas? Geen probleem! Je kunt je trainingsschema ook gewoon op papier volgen. Wij zullen daarnaast altijd met jullie meelopen zodat jullie precies weten hoe je een oefening moet uitvoeren

Het kan soms zijn dat wij een aanmelding over het hoofd zien, geen probleem. Je kunt ervan uitgaan dat je, zodra je je hebt aangemeld, je direct kunt komen sporten. Heb je je ’s ochtends aangemeld? Dan kun je ’s middags gewoon komen sporten

Let op! Soms zijn wij wel scherp en hebben we je aanmelding direct verwerkt. Je krijgt hier altijd een bevestigingsmail van. Soms schrikt de computer van onze bevestigingsmail en zet hij het berichtje bij de spam/ongewenste mail, kijk dus ook altijd in deze map en geef aan dat je de Oude Fabriek als afzender vertrouwt voor toekomstige mailtjes.

Je kunt via je persoonlijke profiel je facturen inzien. Let op! Dit wil niet via de Oude Fabriek app, je moet hiervoor inloggen via onze website.

Als je bent ingelogd ga je via ‘clubaccount informatie’ naar ‘betalingen’. Het kan zijn dat je hier nogmaals je wachtwoord moet invoeren om je facturen te kunnen zien.

Wij hebben éénmalige inschrijfkosten van € 15,- die bij de eerste incasso in rekening worden gebracht. Daarnaast betaal je bij ons altijd voor de komende maand. Wanneer je halverwege een maand lid wordt betaal je dus achteraf voor de lopende maand en vooraf voor de komende maand.

Voorbeeld

Stel je wordt 15 oktober lid bij Sportcentrum de Oude Fabriek. Eind oktober, rond de 25e, zal er een incasso worden gedraaid. Je betaalt bij ons altijd voor de komende maand dus eind oktober zal het volgende worden afgeschreven;

  • Eénmalige inschrijfkosten van € 15,-;
  • Lidmaatschapsgeld van 15 oktober t/m 31 oktober;
  • Lidmaatschapsgeld van 01 november t/m 31 november.

Als je dus vlak na een incassoronde lid wordt bij ons dan kan het zo zijn dat je de eerst volgende incassoronde het dubbele bedrag betaalt.

Hoewel we ontzettend jammer vinden dat je je wilt uitschrijven vinden we het wel belangrijk dat deze drempel niet te hoog is. Je kunt je daarom ook online bij ons uitschrijven, hoe je dit kunt doen staat stap voor stap uitgelegd op https://www.sportcentrumdeoudefabriek.nl/opzeggen-abonnement/ .

We doen er graag alles aan om jou als lid te behouden dus laat het ons vooral weten als er iets is wat wij kunnen doen.

Mail ons